Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

 

Kérem engedje meg, hogy szolgáltatásomról pár sorban tájékoztassam. Szeretném tudomására hozni, hogy a következő gyermek szórakoztató eszközökkel rendelkezem:

 -3db    felfújható óriáscsúszda

-1db    felfújható akadálypálya

-1db    felfújható ugráló vár /légvár /gumivár                                                

-1db    felfújható boksz ring

-5db    akkumulátoros kisautó

-2db    vattacukorgép

-3db    cukorágyú

 Ezekkel a játékokkal és vattacukor készítésével tudom vállalni, hogy cégrendezvényeken, falunapokon, szülinapi partikon ill. egyéb rendezvényeken, a gyermekeknek színvonalas szórakozási lehetőséget biztosítok országos lefedettséggel.

1998 óta működtetem folyamatosan bővülő vállalkozásomat, játékparkomat Borsod-Abaúj-Zemplén, B-A-Z megyében, Miskolc közelében lévő Varbó községben. Az elmúlt 12 évben szinte megszámlálhatatlan falu és városnapon, cégrendezvényen vettünk részt, úgy érzem közmegelégedésre, Magyarországon és Szlovákiában egyaránt.

A biztonságos üzemeltetéshez kellő rutinnal, tapasztalattal rendelkezem.

Játékaim felügyeletét játékonként 1 fő szakképzett vizsgával rendelkező egyén látja el.

Játékaim az ország legszigorúbb szabványai szerint dolgozó  ÉMI-TÜV által engedélyezettek, a vizsgán az előírt előírásoknak megfeleltek.

Bérleti Lehetőségek:

1). a játékok természetesen felügyeletemmel bérbe is vehetők, játékonként 8.000 - 15.000Ft/óra + útiköltség közötti összegért. A bérleti díj nagysága a naptári naptól (hétközi ill. hétvégi nap) függ. Ilyenkor a játékok térítésmentesen vehetők igénybe, a bérleti díjat a bérlő egy összegben fizeti.

2). a játékok egyenként vásárolt belépővel is működhetőek. A belépőjegyek ára 400 - 600Ft/fő, ilyenkor bérleti díjat nem kell fizetni!

3). valamint a kettő kombinációja is lehetséges (Pl. 600ft-os belépő díj esetében):

(A bérleti díj 66%-ának megfizetése esetén 200 Ft/fő

                      50%-ának megfizetése esetén 300 Ft/fő

                      33%-ának megfizetése esetén 400 Ft/fő a részvételi díj az egyéneknek.

Több játék megrendelése esetén 5-10 % kedvezmény!

Rossz idő (eső) esetén, ha a megállapodott időtartam 50 %-át nem haladta meg a szolgáltatás, akkor csak a szolgáltatásnak az időarányos részét, + útiköltséget kell megtéríteni.

Ha soraim felkeltették érdeklődését, kérem, hogy időpont egyeztetés céljából mihamarabb hívjon a 30/9659-614 telefonszámon.

Türelmét megköszönve, és bízva sikeres együttműködésünkben, üdvözlettel:

                                                                                         Lubai László

horizontal rule