Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

 

Kérem engedje meg, hogy szolgáltatásomról pár sorban tájékoztassam. Szeretném tudomására hozni, hogy a következő gyermek, ill. felnőtt szórakoztató eszközökkel rendelkezem:

 -3db    felfújható óriáscsuszda

-1db    felfújható akadálypálya

-1db    felfújható ugráló vár /légvár /gumivár                                                

-1db    felfújható boksz ring

-1db Trambulin

-5db    akkumulátoros kisautó

-2db    vattacukorgép

 Ezekkel a játékokkal és vattacukor készítésével tudom vállalni, hogy cégrendezvényeken, falunapokon, szülinapi partikon ill. egyéb rendezvényeken, a gyermekeknek, és felnőtteknek egyaránt színvonalas szórakozási lehetőséget biztosítok országos lefedettséggel.

1998 óta működtetem folyamatosan bővülő vállalkozásomat, játékparkomat Borsod-Abaúj-Zemplén, B-A-Z megyében, Miskolc közelében lévő Varbó községben. Az elmúlt 12 évben szinte megszámlálhatatlan falu és városnapon, cégrendezvényen, (AES Tiszaújváros, Magyar Posta Rt., MKV. Zrt., Magyar Honvédség, Borsod Volán Rt., Miskolci Papírgyár Rt., ...stb.) vettünk részt, úgy érzem közmegelégedésre.

A biztonságos üzemeltetéshez kellő rutinnal, tapasztalattal rendelkezem.

Játékaim felügyeletét játékonként 1 fő szakképzett vizsgával rendelkező egyén látja el. Vattacukor készítése szakértőkkel Borsod megye, Miskolc, Kazincbarcika, valamint akár országos lefedettséggel.

Játékaim az ország legszigorúbb szabványai szerint dolgozó  ÉMI-TÜV által engedélyezettek, a vizsgán az előírt előírásoknak megfeleltek.

Bérleti Lehetőségek:

1). a játékok természetesen felügyeletemmel bérbe is vehetők, játékonként 5.000 - 15.000Ft/óra + útiköltség közötti összegért. A bérleti díj nagysága a naptári naptól (hétközi ill. hétvégi nap) függ. Ilyenkor a játékok térítésmentesen vehetők igénybe, a bérleti díjat a bérlő egy összegben fizeti.

2). a játékok egyenként vásárolt belépővel is működhetőek. A belépőjegyek ára 400 - 500Ft/fő, ilyenkor bérleti díjat nem kell fizetni!

3). valamint a kettő kombinációja is lehetséges (Pl. 500ft-os belépő díj esetében):

(A bérleti díj 66%-ának megfizetése esetén 150 Ft/fő

                      50%-ának megfizetése esetén 250 Ft/fő

                      33%-ának megfizetése esetén 350 Ft/fő a részvételi díj az egyéneknek.

Több játék megrendelése esetén 5-10 % kedvezmény!

Szolgáltatásomról természetesen számlát tudok adni, melyet Szlovákiában + 20%-os ÁFA terhel. A Szlovák adóhatóságnál bejegyzett vagyok, adószámmal rendelkezem.

Rossz idő (eső) esetén, ha a megállapodott időtartam 50 %-át nem haladta meg a szolgáltatás, akkor csak a szolgáltatásnak az időarányos részét, + útiköltséget kell megtéríteni.

Ha soraim felkeltették érdeklődését, kérem, hogy időpont egyeztetés céljából mihamarabb telefonáljon.

Türelmét megköszönve, és bízva sikeres együttműködésünkben, üdvözlettel:

                                                                                         Lubai László

horizontal rule